KRILO ANĐELA NA LICU I ZMAJEVI NA VRATU Šta znače tetovaže na telu Zorana Marjanovića, osumnjičenog za SVIREPO UBISTVO supruge Jelene

Zoran Marjanović u suduFoto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Zoran Marjanović pojavio se u Višem sudu gde je danas počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, a nije bilo moguće ne primetiti njegove istaknute tetovaže tik ispod desnog oka i na vratu.

Suđenje zbog ubistva koje se dogodilo pre tri i po godine konačno je počelo danas, a slučaj decenije budno prati cela Srbija.

Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Tako javnosti nije promakao ni detalj da Zoran na desnom odbrazu, odmah ispod oka, ima tetovažu za koju su se svi pitali šta tačno simbolizuje. Kako je i on sam objasnio ranije, krilo koje ima nacrtano na jagodici predstavlja anđeosko krilo, a simbolizuje nenadoknadiv gubitak drage osobe. On je ovu tetovažu uradio kada je izašao iz zatvora u kom je proveo nekoliko meseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge.

Zoran Marjanović u suduFoto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Zoran Marjanović u sudu

Ipak, mnoge je ovaj detalj podsetio na članove bandi, koji svoje telo ukrašavaju na sličan način.

Pročitajte još…

Ispred kuće Marjanovića MUK, Zoran automobilom sa zatemljenim staklima krenuo na SUĐENJE DECENIJE (FOTO)

Tačno tri i po godine od svirepog ubistva pevačice Zoran Marjanović danas sedi na OPTUŽENIČKOJ KLUPI

SUĐENJE DECENIJE Za Jelenino ubistvo Zorana Marjanovića ČETIRI DOKAZA ŠALJU U ZATVOR?

Uz to, nije bilo moguće a ne zapaziti onu koju je Zoran nešto ranije iscrtao na desnoj strani vrata, posebno što se vidi i uprkos kragni na košulji koju je Zoran odabrao za dašanji pretres.

Krug u kome su iscrtane linije, kako piše „Pink“, zapravo predstavlja crtež zmejava. Red zmajeva, kako je ranije objasnio, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno pobedu dobra nad svim zlim.

Zoran MarjanovićFoto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Zoran Marjanović

Osim ove dve, Marjanović je svoje telo ukrasio i drugim patriotskim i religijskim tetovažama. Tako na jednom ramenu ima srpskog viteza, a na desnom srpski grb, a ispod njega škorpiona.

Pročitajte još…

OZBILJAN I U PRATNJI ADVOKATA Zoran Marjanović stigao u Viši sud gde mu se od danas sudi zbog svirepog ubistva supruge Jelene (VIDEO)

Zoran Marjanović, podsećamo, danas se izjasnio o svojoj krivici. Pevačicin suprug u svojstvu okrivljenog našao se nakon što su tužilaštvo i policija prikupili dovoljno dokaza koji su im ukazali da postoji opravdana sumnja da je svirepo ubistvo supruge Jelene počinio upravo on.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post