OBOŽAVAO KAJT Reper Gru je i ranije pričao o svojoj pasiji, ni ne sluteći da će od nje stradati

gru dalibor andonov kajtFoto: Instagram

Tragično nastradali reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u nesreći u Zemunu kada je pao vozeći kajt. O svojoj strasti prema ovom ekstremnom sportu govorio je ranije za „Blic“ sa puno oduševljenja.

U jednoj od svojih izjava za naš list Gru je objasnio da je samo te godine dva puta bio na letovanju na Adi Bojani sa porodicom, upravo jer je ona dobro mesto za vožnju kajtom.

Pročitajte još…

POGINUO REPER GRU Slavni reper Dalibor Andonov stradao u nesreći u Zemunu

– Svake godine idemo na Adu Bojanu. Odlična je plaža, ogromna. Vuk može lepo da se istrči, Danica da uživa, a ja da vozim kajt. Ove godine smo dva puta bili porodično – ispričao je tada Gru.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

– Vuk je stalno trčao po pesku, Danica se sunčala, ja sam vozio kajt. Onda kada sunce ugreje, pošto je tamo pesak koji greje kao ringla, onda se premeštamo u kafić, pa malo na kupanje. Sve u svemu, uživanje! – rekao je slavni reper koji je u tom perodu imao problema sa opremom za kajt.

Foto: Screenshot / Instagram

Inače, kajt je ekstremni vodeni sport – kombinacija letenja sa zmajem (kite flying) i surfovanja (windsurfing).

– Vetra je bilo dovoljno samo tri dana. Ostalim danima je bio slab. Ali nije to bio najveći problem, već su mi se od sunca razlepili ventili. Pa dok to namestiš, pa još da uhvatiš vetar… Ali nema veze, duvaće u septembru košava, pa ću da vozim na Dunavu. Tamo je isto odlično za kajt – ispričao svojevremeno pasionirani ljubitelj ekstremnih sportova, ni ne sluteći da će upravo jednog septembra, samo nekoliko godina kasnije, nastradati u Dunavu.

Gru je poginuo danas oko 15.20 časova kod Nautičkog kluba „Zemun“, a iz vode su ga izvukli prijatelji. O tome koliko je voleo ovaj sport ostali su da svedoče brojne fotografije i snimci zabeleženi u vožnji kajta.

<!–

Notification trigger paragraph test

–>

View more here: Blic Vesti

Share This Post