Од 14. септембра до 6. октобра обавезна јесења дератизација

Датум : 13.09.2017. године

На територији града Зворника, на основу Наредбе градоначелника Зворника, од 14. септембра до 6. октобра 2017. године биће спроведена општа јесења дератизација чији је циљ  спречавање појаве и ширења заразних болести.

Дератизацијом ће бити обухваћене канализационе мреже у граду и приградским насељима, депоније смећа, обала ријеке Дрине на потезу града, културни и спортски објекти, предшколске и школске установе, болнице и вјерске установе, као и зелене и друге јавне површине.

Дератизација коју ће изводити зворничка ДОО „Санитација“, обавезна је за сва јавна и приватна предузећа и установе, предузетничке радње, стамбене зграде и домаћинства.

Апелује се на субјекте који су обавезни да спроведу дератизацију да омогуће несметан приступ радницима „Санитације“, а заједницама етажних власника да изврше претходно чишћење подрумских просторија како би дератизација била што ефикаснија.

Обавезна дератизација на подручју града Зворника спроводи се два пута годишње, у прољеће и јесен, и ове године за ту намјену из градског буџета биће издвојено 19.000 КМ.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter