Вуковци средњих школа награђени за свој труд

Зворник, 19.05.2017. године

Вуковци Средњошколског центра „Петар Кочић“ и Техничког школског центра били су гости код градоначелника Зворника Зорана Стевановића који им је честитао на успјеху у досадашњем школовању, те им уручио новчане награде.

Подсјетивши да је овај пријем један од традиционалних догађаја у оквиру обиљежавања Дана града, први човјек Зворника истакао је да је то прилика да се и њима захвали на труду.

– У овим свечаним моментима желим да вам се захвалим на труду и жељи за учењем и подизањем нивоа својих знања. Желим да вам кажем да ми то видимо и поштујемо и да вам пожелим све најбоље у вашем даљем образовању. Увијек радите на свом усавршавању и, као што то говорим свим генерацијама, никада, ма гдје да вас пут одведе, не заборавите ко сте и одакле сте. Гдје год да пођете не заборавите свој град, увијек му се окрећите и  афирмишите га кад год будете имали прилику за то – поручио је градоначелник вуковцима.

Он је рекао и да средњошколци у чијим књижицама су уписане само петице, захваљујући свом успјеху, аутоматски имају право на стипендију из градског буџета у износу од 1.000 КМ, што је још један начин да им се њихов град захвали.

Ова генерација у двије зворничке средње школе дала је 22 „вуковца“ којима је градоначелник уручио по 200 КМ, док је ученицима генерације уручио по 300 КМ.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter