Поводом Дана града градоначелник уприличио пријем за новинаре

Зворник, 19.05.2017. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић уприличио је поводом 21. маја – Дана града традиционални пријем за новинаре на којем им се захвалио на професионалном раду, објективном извјештавању и доприносу афирмацији града.

– Имам потребу да вам се свима захвалим за све оно што у оквиру своје професионалне обавезе радите, јер ви сте они који јавност информишете о дешавањима и ако нешто нисте ви пропратили и објавили, то као да се није ни десило и није ни урађено. Ви сте својим објективним приступом информисању свакодневног живота у нашем град дали допринос на његовој афирмацији и то се види. Ви свој посао одлично радите, захвалан сам вам на свему и очекујем да и даље будете на линији, прије свега, Зворника и наших грађана и оно што увијек истичем, ови празнични дани су прилика да афирмишемо обичне људе – рекао је Стевановић.

Сусрет са новинарима је протекао у опуштеном и пријатном дружењу, а градоначелник Стевановић је изнио и своје утиске о догађајима којима је почео програм обиљежавања Дана града.

– Код догађаја као што су били јучерашњи гдје су малишани вртића „цртали свом граду“ и касније  ученици и малишани учествовали у „Уличној трци“, тада и ту видите да наша зворничка прича има перспективу и да је дивна. И након тога прослава 60 година Основне музичке школе, и то је доказ да у овом граду постоји традиција осјећаја за лијепо, за умјетност, да је то добра прича. Годишњи концерт КУД-а „Свети Сава“ био је још један догађај гдје сам се одушевио игром и атмосфером, младим људима који играју са толико љубави и радости, људима који воде тај КУД.  Сви они нас афирмишу и такву концентрацију позитивне енергије као што је била на четири јучерашња догађаја који су окупили на једном мјесто толико малишана, толико ученика, толико младих извођача, је нешто што треба видјети и доживјети и у томе уживати. То је живот и то је овај град – рекао је градоначелник Зворника.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter