ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА 

Поводом  највећег хришћанског празника, који ове године у исти дан прослављају православни и католички вјерници, градоначелник Зворника Зоран Стевановић  упутио је честитку свима који славе Христово васкрснуће.

Свим вјерницима  православне  и католичке вјероисповјести желим да овај Дан Христовог васкрсења, побједе живота над смрћу, правде над неправдом, љубави над мржњом, проведу у миру и благостању са својом породицом!

Нека радост Христовог васкрсења у данима овог празника све нас испуни истинским врлинама благостања, среће и здравља, трајних вриједности и разумијевања међу људима!

Привржени доброчинству, спремности да разумијемо и поштујемо различитости, у традиционалним вриједностима налазимо снагу да се храбро супротставимо бројним искушењима и нашим заједничким дјелима допринесемо бољој и срећнијој будућности наших породица и нашег Зворника!

Са жељом да сва искушења и изазове, којима је бременито наше доба, превазиђемо у нади, вјери и љубави, да нас припадност хришћанском учењу спаја и повезује, свим грађанима који славе Христово васкрснуће, желим да у миру и породичној срећи, здрављу и благостању прославе овај највећи Хришћански празник с радосним поздравом:

ХРИСТОС ВАСКРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter