Ученици одржали хуманитарни концерт

Зворник, 17.03.2017. године

У организацији менаџмента, професора и ученика СШЦ „Петар Кочић” у Дому омладине одржан је хуманитарни концерт на коме је наступило преко 60 ученика ове школе. Продајом улазница у зворничким привредним организацијама, јавним установама те код ученика, професора и појединаца прикупљено је преко 1.500 КМ које ће бити уручене Педијатријском одјељењу Опште болнице у Зворнику за набавку потребних апарата. Директорица школе Биљана Писић истакла је да је ово седма година за редом како ученици организују хуманитарне концерте и тако показујући своју хуманост помажу онима којима је помоћ најпотребнија.

– Ово је традиционална манифестација која се одржава у марту месецу. Драго нам је да је посјећеност све већа и да нам грађани Зворника дају свесредну подршку у организацији концерта, а Компанија „Алумина” посебно јер су за своје раднике купили 100 улазница. На концерту је учествовало преко 60 ученика који су се за овај наступ спремали са својим професорима протеклих годину дана. Ове године одлучили смо се да новац од продатих улазница дамо малишанима који проводе вријеме на Педијатријском одјељењу наше болнице, односно да на приједлог педијатара набаве неки од апарата који им је потребан у процесу лијечења најмлађих суграђана – рекла је Писићева.

На концетру су наступили чланови школског хора, солисти, чланови драмске и рецитаторске секције, те други ученици који су изводили песме познатих аутора и популарне скечеве. У препуној сали Дома омладине хуманитарни концерти су одржани у два термина.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter